USLUGE

USLUGE2018-12-27T08:31:08+00:00

Savjetovanje poslovnih korisnika

Savjetovanje po pitanju iznajmljivanja turističkih objekata, informacije vezane za administraciju, zakonske propise, kategorizaciju, postavljanju objekata na Internet platforme, definiranje cjenika, targetiranje tržišta i kreiranje marketing plana.

Savjetovanje u prodaji smještaja – posredovanje u prodaji smještajnih kapaciteta u hostelima i privatnom smještaju, posebno «boutique», «heritage», objektima koji osim usluge smještaja pružaju doživljaj. 

Nudimo opciju jednokratnog savjetovanja ili stalnu suradnju u vidu članstva.  Stojimo na raspolaganju gostima sa svim navedenim uslugama kao i ostalim zahtjevima.

Tijekom zimskih mjeseci orijentirani smo na uslugama savjetovanja i posredništva za nadolazeću sezonu ili događaje koji slijede, kojima će se privređivati, dok se odrađuju pripreme za sezonu. Nudimo razne opcije turističkih objekata koji su dostupni za rezervaciju tijekom cijele godine, jer nisu orijentirani na priobalje niti ovisne o vremenskim uvjetima. 

Iznajmljivačima nudimo kompletno vođenje turističkih objekata uz uslugu održavanja i čišćenja istih. Osiguravamo bolju popunjenost u turističkoj predsezoni i postsezoni. Svakom iznajmljivaču pristupamo individualno prema njegovim potrebama i željama, te na temelju sklopljenog ugovora.

Primarni cilj nam je zadovoljan gost, prije, za vrijeme i nakon korištenja naših usluga, bez obzira na složenost individualnih zahtjeva.

Privatni korisnici

Naš primarni cilj je zadovoljan gost, prije za vrijeme i nakon korištenja naših usluga, bez obzira na složenost individualnih zahtjeva.

Ugovaramo razne aranžmane smještaja ovisno o prilici u svim smještajnim opcijama – hoteli, hosteli, apartmani, kampovi i slično. Prilagođavamo se željama klijenata u svrhu pronalaska idealnog mjesta za odmor, opuštanje i zabavu.

Tajanis prodaje doživljaj

Prodaja izleta po želji gosta: Nacionali parkovi, prijevoz autobusom ili brodom ovisno o odabiru; rafting na Zrmanji, Kayaking, jedrenje, planinarenje

Pružamo turističke obavijesti o lokaciji, o gradu, znamenitostima, baštinama, plažama. Distribuiramo promidžbene materijale raznih ugostiteljskih objekata u svrhu informiranja klijenata o raznim zabavama, eventima i kulturnim manifestacijama.

Suradnja s domaćim ali i inzemnim agencijama u svrhu obogaćivanja turističke ponude i pružanja vrhunskog iskustva na odabranoj destinaciji.

Suradnja s lokalnim ponuditeljima usluga i aktivnosti, ugostiteljima, kulturnim institucijama, udrugama i sportskim društvima.

Suradnja s brodarskim kompanijama, autobusnim kompanijama, taxi službama, rent-a –carom, te najam bicikla.

Avantura počinje i završava s nama.

KONTAKTIRAJTE NAS!